Aangemaakte reacties

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Auteur
    Berichten
  • In reactie op: Veelgestelde vragen #2783

CatenaIC
    Bijdrager

Beste Shirley,

De realtime chat functie werkt nog steeds niet helemaal goed. Als er nu een foto in wordt geplaatst kan hij dat wel aan, dat ging eerst ook verkeerd maar nu niet meer, alleen je kan nog steeds niet scrollen door de app naar de vorige berichten kijken. Kan dit worden gefixt?

Bedankt,

Met vriendelijke groet,

Catena IC

In reactie op: Chat-functie doet het niet #2659

CatenaIC
    Bijdrager

Beste Shirley,

Iedereen kan nu berichtjes sturen in de app, dus dat is fijn. Echter werkt de chat functie nog steeds niet goed: als er een plaatje wordt gestuurd in de app springt het hele beeld naar rechts en kan je de tekst niet meer lezen, en verder kan je ook niet scrollen in de app dus vanwege de brede chat-wolkjes alleen maar de laatste 3 berichten lezen. Dit klopt ook niet.

Daarnaast (een kleiner ding) is de lay-out niet degene die je kiest (de whatsapp-achtige bericht wolkjes) maar alleen maar de layout met brede stroken.

Jammer dat deze functie zo slecht werkt, mijn gebruikers vonden dit leuk en het is voor ons dus teleurstellend dat dit niet werkt.

Groeten,

Laura
    VSL Catena App

In reactie op: Chat-functie doet het niet #2642

CatenaIC
    Bijdrager

Beste Shirley,

We zien wel jou ‘test’ berichtje in de chat funtie staan, maar echter krijgen we nog steeds dezelfde foutmelding bij de chat en doet de chat het niet, zowel bij mij als een vriendin waar ik het checkte 🙁

Groeten,

Laura

In reactie op: Veelgestelde vragen #2605

CatenaIC
    Bijdrager

Beste Shirley,

Een tijd geleden hebben wij onze (toen nog niet helemaal af) app gepubliceerd. Deze is toen in de android store gepubliceerd, maar niet in de apple store aangezien het daar voor te veel op een demo leek.

Nu is de app verder af en wordt hij naar mijn idee wel goedgekeurd voor de apple store. Hoe kunnen we weten wanneer hij ook in de iStore staat?

Onze app heet VSL Catena!

Groeten,

Laura Veerman

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)