Tags: 

Dit onderwerp bevat 9 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Shirley van Appmakenonline 2 jaren, 2 maanden geleden.

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)
 • Auteur
  Berichten
 • #2427

  fariwar
  Bijdrager

  LS,
  Ik loop vast bij het maken van de app. Wellicht dat ik iets over het hoofd zie.
  – Ik wil graag een inleidende tekst bovenaan een formulier toevoegen. Dat lukt me nu niet.
  – Verder wil ik dat men meerdere afbeeldingen kan toevoegen. Er is een functie afbeelding toevoegen. Echter, ik weet van te voren niet hoeveel afbeeldingen men wil toevoegen om te verzenden. Ik wil graag een Plusje waar je op kunt klikken om vervolgens een nieuwe afbeelding toe te voegen.

  Zou u mij hierbij willen helpen?

  mvg.

  #2433

  Beste Fariwar,

  Bedankt voor je vragen.

  – Wanneer je een inleidende tekst wilt gebruiken, kan je het beste gebruik maken van een ‘Mappen‘ structuur. Je kan dan bijvoorbeeld 2 pagina’s bij elkaar zetten. 1 pagina met informatie en 1 met het formulier.
  – Het is helaas niet mogelijk om de gebruiker zelf meerdere afbeeldingen toe te laten voegen. Je dient hier zelf vooraf een keuze in te maken hoeveel afbeeldingen iemand mag toevoegen. Een alternatieve methode is, is om zelf een extern formulier te maken en vervolgens vanuit jouw app naar het formulier toe te linken met de functie ‘Link’.

  Veel succes!

  #2437

  fariwar
  Bijdrager

  dank voor je reactie.
  punt 1 is idd een goede oplossing.
  over punt 2: wordt de externe formulier dan in de app geladen of moet ik linken naar een externe pagina (gebruiker verlaat de app)?

  #2439

  Beste Fariwar,

  Wanneer je de functie ‘Link’ gebruikt, word je inderdaad naar de externe URL toegestuurd.

  #2442

  fariwar
  Bijdrager

  hmm…dat is niet de bedoeling.
  volgens mij moet een dergelijke functie met javascript toe te voegen zijn (dan als aparte script pagina toevoegen). Is er een mogelijkheid voor hulp op dat gebied?
  of kan een dergelijke functie erbij gemaakt worden door jullie? (tegen betaling?)

  #2443

  Beste Fariwar,

  Met de functie ‘Source Code’ kan je ook eigen code toevoegen zoals JavaScript, HTML, etc. Dit wordt dan in jouw app geladen en niet via een externe pop-up.

  Veel succes!

  #2456

  fariwar
  Bijdrager

  Beste Shirly,
  zoals je weet ben ik al een tijdje aan het stoeien met een functie waarbij je middels een plusje een extra afbeelding aan het formulier kunt toevoegen om te verzenden. Dit omdat ik van tevoren niet weet hoeveel afbeeldingen klant heeft om te verzenden.
  Is het mogelijk dat er tegen betaling een dergelijke functie door jullie toegevoegd wordt aan de library? ik kom er anders niet uit.

  #2457

  Beste Fariwar,

  Ik heb je vraag doorgezet naar mijn collega Frank Oonk, hij gaat bekijken of wij een maatwerk oplossing hiervoor kunnen aanbieden.

  Je hoort van ons.

  #2458

  fariwar
  Bijdrager

  Beste Shirly,
  is het mogelijk om morgen het te laten weten? ik ben er al een tijdje mee bezig en wil anders verder gaan kijken.
  Alvasat bedankt!

  #2460

  Beste Fariwar,

  Deze optie is helaas nog niet mogelijk binnen de appmaker. Wellicht dat dit in de toekomst wel mogelijk is. De enige optie op dit moment is: een formulier extern opbouwen en deze vervolgens met de functie ‘Maatwerk pagina‘ in te laden.

  Veel succes!

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.