Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Shirley van Appmakenonline 2 jaren, 3 maanden geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #2438

  Ik heb een account aangemaakt en heb even het een en ander uitgeprobeerd.
  We zaten nog even met het volgende:

  >> Is er ook een integratie mogelijk van een webshop van Lightspeed Ecommerce?
  >> Als dat niet mogelijk is, dan vroeg ik mij af hoe het er uit kwam te zien als je een link gebruikt naar je website. Wanneer je op de knop “Link” klikt dan Popt er een scherm op van onze webshop. Als je dit in de app zou doen, is dat dan een browser die wordt geopend, of wordt de pagina in de app geladen?
  >>Verder lees ik dat de kosten eenmalig 149 euro zijn, mocht ik de app willen aanmelden via jullie, komen er dan nog extra kosten bij? Want wanneer ik ze zelf aanmeld, betaal ik 25 dollar per keer voor Android en 99 Euro per jaar voor Apple.

  Ik zie graag uw antwoorden tegemoet.

  #2440

  Beste A. Hop,

  Bedankt voor de vragen.

  – Er is geen integratie mogelijk voor de Lightspeed Ecommerce. Wij hebben wel een integratie mogelijkheid voor een WooCommerce webshop. Uiteraard is het ook mogelijk om d.m.v. de functie ‘Link’ te linken naar jullie webshop of zelf een webshop opbouwen in de app met de functie ‘Winkel‘.
  – Wanneer je de functie ‘Link’ gebruikt, dan wordt de pagina ook als een soort pop-up geopend. De pagina wordt niet in een browser geopend. Zodra er op het pijltje wordt gedrukt om terug te gaan, keer je netjes terug naar app toe.
  – Het kost inderdaad eenmalig 149 euro om de app door ons te laten publiceren (Let op: per 15 juni wordt dit aangepast naar € 249,- eenmalig + € 7,95 per maand). De app wordt dan geplaatst in de Google Play Store en in de Apple Store. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.

  Ik hoop je vragen hiermee voldoende te hebben beantwoord.

  #2441

  Bedankt voor de antwoorden Shirley,

  Ik begrijp het, wellicht is het nog interessant voor jullie om eens te kijken naar de mogelijkheden van Lightspeed Ecommerce. Daar zitten nogal wat webshops.

  Verder heb ik een goed beeld gekregen zo. Behalve de kosten. Bedoel je dat iedereen die voor 15 juni aanmelden dus gewoon eenmalig 149 euro betalen? En als je daarna aanmeldt € 249,- eenmalig + € 7,95 per maand, of gaat dat nieuwe tarief vanaf 15 juni voor iedereen in werking?

  Bedankt nogmaals

  #2444

  Beste A. Hop,

  Fijn om te horen dat je nu een goed beeld hebt gekregen. Het nieuwe tarief gaat in voor wanneer jij jouw app na 15 juni betaald en door ons laat publiceren. Wanneer jij jouw app voor 15 juni betaald en laat publiceren, betaal je eenmalig 149 euro en dan heb je ook niet te maken met de maandelijkse kosten.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.