Dit onderwerp bevat 6 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Shirley van Appmakenonline 2 jaren, 2 maanden geleden.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Auteur
  Berichten
 • #2488

  ram1689
  Bijdrager

  Hallo,

  Is het mogelijk om op basis van combinatie van antwoorden gegeven in een formulier een actie te ondernemen (het wel/niet zenden van een email) bijvoorbeeld?

  Met hartelijke groet,
  Menno

  #2490

  Beste Menno,

  Dat is zeker mogelijk. Dit kan je doen met de logica triggers van de functie ‘Enquêtes‘. Veel succes!

  #2491

  ram1689
  Bijdrager

  Dank Shirley! (..dit had ik zelf kunnen vinden…) 🙂

  #2492

  ram1689
  Bijdrager

  Hallo Shirley,

  Ik heb er even naar gekeken, maar wat ik mis is dat ik dergelijke logica kan hangen achter een verzameling van antwoorden. Bijvoorbeeld:
  Als antwoordt 1=”a” en antwoordt 3=”b” an antwoordt 4=”c”, dan een actie, bijvoorbeeld het resultaat mailen aan iemand..

  Is zoiets haalbaar?

  Bedankt alvast!

  #2493

  Beste Menno,

  Dat is helaas niet mogelijk binnen de app maker. Je kan extern zo’n formulier opzetten en deze vervolgens inladen in jouw app met de functie ‘Maatwerk pagina‘. Veel succes!

  #2495

  ram1689
  Bijdrager

  Beste Shirley,

  Dank voor je snelle reactie, ik zal er naar kijken. Heb je nog tips voor een externe survey/form die binnen de app goed ondersteund wordt?

  Bedankt alvast!

  #2496

  Beste Arno,

  Formulieren waarbij je de mogelijkheid hebt om deze met JavaScript of een Iframe kan inladen zijn geschikt. Wellicht is het wel een idee om er rekening mee te houden dat het formulier responsive is. Dit houdt in dat het formulier zich aanpast aan het scherm waarmee je op dat moment het formulier aan het bekijken bent.

  Veel succes!

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.