Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Daniel Leushuis 1 jaar geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #3174

  Pronto Campi
  Bijdrager

  Hi,

  Wij hebben de Pronto Campi App nu een jaar live en nu zijn er gasten op onze app willen downloaden maar in de Play Store wordt gezegd dat de app niet beschikbaar is in hun land (België), hoe kan dat en belangrijker, hoe kan ik dit oplossen?

  Alvast bedankt voor jullie reactie!

  Groeten uit Cavallino, Marche

  Aad

  #3176

  Daniel Leushuis
  Moderator

  Beste Aad,

  Bedankt voor je reactie. Ik heb zojuist de beschikbaarheid van jouw app nagekeken. Het is inderdaad zo dat de app alleen in Nederland beschikbaar was. Ik heb zojuist een update doorgevoerd dat deze overal ter wereld te downloaden is.

  Mocht je nog meer vragen hebben hoor ik het graag,

  Hartelijke groet,

  #3178

  Pronto Campi
  Bijdrager

  Hi Daniel,

  De download is nu ook beschikbaar in Italië voor onze Belgische gasten, bedankt voor de snelle reactie en actie! Ik heb de app gedownload op twee Samsung (android) telefoons maar de app werkt op allebei niet voorbij het opstartscherm??? Ik werd hierop attent gemaakt voor de Belgische gasten… Ik hoop dat je hier naar kunt kijken!

  Groeten uit benauwd Cavallino Marche

  Aad

  #3179

  Daniel Leushuis
  Moderator

  Beste Aad,

  Bedankt voor je reactie. We hebben inderdaad een technische storing waardoor de knoppen niet werken in de app bij sommige apps. Deze storing duurt nu al twee weken. We wachten hierin op een platform update van onze leverancier.

  Wij hadden dit zelf ook graag anders gezien, onze excuses voor het ongemak. Zodra er een update is over dit probleem zal ik je berichten.

  Hartelijke groet,

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.