6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #2411

  bestuur@ubv.info
  Bijdrager

  Beste Shirley/support team,

  Nadat wij onze app klaar hadden gemaakt voor publicatie, onze gegevens hadden ingevuld en de betalingsmethode hadden geselecteerd, kregen wij helaas geen venster om de betaling te voltooien.

  Bovenaan de pagina staat:
  “Je bent bijna klaar! Na het inschrijven, kan jouw app gepubliceerd worden in de App Store en Google Play.”

  Moeten wij nog wachten tot we ingeschreven staan voordat we de betaling kunnen uitvoeren, of is er iets verkeerd gegaan bij ons? De naam van onze app is “UBV”.

  Graag hoor ik van u!
  Met vriendelijke groet,
  J. van Vulpen

  #2412

  Beste J. van Vulpen,

  Bedankt voor het publicatieverzoek! Wat vervelend dat de betaling niet lukt omdat er geen venster geopend wordt. Dit kan ook liggen aan de browser waar de betaling mee uitgevoerd wordt. Welke browser wordt er gebruikt (bv: Firefox, Internet Explorer, etc.)? Wij raden zelf aan om Chrome te gebruiken om de betaling te voltooien.

  Ik hoor graag van je.

  #2413

  bestuur@ubv.info
  Bijdrager

  Hartelijk dank voor het snelle antwoord!

  We gebruiken Chrome als browser. Nadat ik geprobeerd heb als betalingsoptie PayPal aan te vinken, werd ik wel doorgestuurd naar de PayPal website waar ik kan betalen. Echter zouden wij graag met iDeal betalen, maar als deze optie wordt aangevinkt en op “Geldig verklaren” gedrukt wordt, ververst enkel de pagina waar we onze gegevens in kunnen vullen.

  Met vriendelijke groet
  J. van Vulpen

  #2415

  Beste J. van Vulpen,

  Bedankt voor het uitgebreide antwoord! Ik heb dit doorgezet naar het technisch team. Is het voor nu misschien mogelijk om de betaling te voltooien via PayPal? Het is ook mogelijk om ons het geld over te maken via bankoverschrijving. Wanneer je voor de laatste optie kiest, sturen wij jou een e-mail toe met nadere informatie.

  Ik hoor graag van je en excuses voor het ongemak!

  #2423

  bestuur@ubv.info
  Bijdrager

  Beste Shirley,

  Graag zouden wij in dit geval het geld overmaken via bankoverschrijving. De informatie voor het overmaken zouden we graag ontvangen op bestuur@ubv.info, dan maken we het vandaag nog over.

  Hartelijk dank voor de goede service!

  Met vriendelijke groet
  J. van Vulpen

  #2424

  Beste J. van Vulpen,

  Bedankt voor het bericht en het publicatieverzoek. Ik heb je zojuist een e-mail toegestuurd met nadere informatie om de betaling te voldoen.

  Alvast hartelijk dank.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Het forum ‘App (store) publicatie vragen’ is gesloten voor nieuwe onderwerpen en reacties.