6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #2408

  Beste,

  Ik heb ondertussen al een zo goed als afgewerkte app gemaakt. Bij het dashboard staat de mogelijkheid om de app te dupliceren. Is het op die manier mogelijk om alles van de bestaande app op de kopie eens te wijzigen om zo te kijken wat het mogelijke resultaat is van je wijzigingen?

  Als je dit doet, is dit gratis en is het zeker dat je geen wijzigingen aanbrengt zan de bestaande eerste app?

  Met vrizndelijke groeten

  Pepijn

  #2410

  Beste Pepijn,

  Het is zeker mogelijk om een kopie te maken van jouw bestaande app. Je kan dan wijzigingen in de kopie aanbrengen zonder dat de wijzigingen doorgevoerd worden in jouw bestaande(hoofd) app. Dit is een gratis optie.

  Veel succes!

  #3167

  rh-felix
  Bijdrager

  Beste,

  Op dit moment kan ik de functie op een app te dupliceren niet meer terugvinden in het Dashboard. Omdat de optie “folders v2” niet werkt en het originele, wel werkende, “folders” niet is teruggeplaatst wou ik d.m.v. een app-kopie een andere app maken omdat ik de mappen nodig heb om de functionaliteiten toe te passen welke gewenst zijn. Is het mogelijk een app voor mij te dupliceren?

  Met vriendelijke groet,

  Roy Haak

  #3169

  Daniel Leushuis
  Moderator

  Beste Roy,

  Bedankt voor je vraag. De dupliceer functie is inderdaad verdwenen. Je zal de app opnieuw moeten opbouwen. Als je de apps in twee tabbladen naast elkaar opent lijkt mij dit niet erg veel werk, succes! 🙂

  Hartelijke groet,

  #3170

  rh-felix
  Bijdrager

  Beste Daniel,

  Dat is inderdaad goed te doen. Het gaat mij in mindere mate om het kopiëren van de informatie, het gaat er mij meer om dat ik bij 1 functie niet weg kom met de functionaliteiten zoals deze nu in de Appbuilder zitten. Een “oude” app heeft nog een map, deze is vervangen voor de Foldersv2 die nu nog niet werkt, echter is de oude wel werkende functie niet teruggezet tot dat de v2 wel werkt (maargoed dit is en keuze van appmakenonline). Als ik via “nieuwspagina” een nieuwspagina maak, kunnen mensen reageren onder de nieuwsberichten en komt de “login” functie automatisch in het menu. Dit is voor ons niet gewenst aangezien de opdrachtgever geen reacties onder nieuwsitems wil, de communicatiestroom gaan we via een formulier leiden om te voorkomen dat mensen op 6 verschillende plaatsen reageren welke we in de gaten moeten houden. Is er een mogelijkheid om reacties onder nieuwsitems uit te zetten zodat de login optie ook uit het hoofdmenu verdwijnt? Als dit kan hoor ik het graag.

  Met vriendelijke groet,

  Roy Haak

  #3171

  Daniel Leushuis
  Moderator

  Beste Roy,

  Bedankt voor je vraag. Je kunt helaas niet uitschakelen dat men kan reageren onder een nieuwsitem. Wellicht is het goed om naar de volgende functies te kijken om hetzelfde tebewerkstelligen:
  – In-app-berichten
  – Links
  – Facebook pagina nieuwsberichten koppelen
  – Forum

  Ik denk dat bovenstaande functies of een combinatie daarvan de wens kunnen vervullen.

  Hartelijke groet,

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Het forum ‘App (store) publicatie vragen’ is gesloten voor nieuwe onderwerpen en reacties.