Dit onderwerp bevat 16 reacties, heeft 4 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Daniel Leushuis 1 jaar, 7 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 17)
 • Auteur
  Berichten
 • #2935

  rh-felix
  Bijdrager

  Goedemiddag,

  Ik heb een paar korte vragen over de appbuilder.
  – Er zijn diverse layouts te kiezen. Echter ben ik op zoek naar een layout waar ik onderaan het homescreen 2 rijen knoppen heb van elk 4 knoppen. Deze kan ik niet vinden, kijk ik er over heen of zit er een mogelijkheid in dit aan te passen?
  – Als je een contactpersoon in toetst zijn er allerlei mogelijkheden om diens contactgevens op te slaan, zoals bijvoorbeeld een button naar een Facebook profiel. Dit werkt ook als je een Linked-In profiel invoert, echter staat er altijd Facebook op de knop. Is dit aan te passen (naar Linked-In)?
  – Is er de mogelijkheid de tekst op de homepagina helemaal te verwijderen? Ik weet dat je de tekst niet zichtbaar kan maken, maar ik wil bij voorkeur de tekst helemaal weg hebben. De gewenste tekst staat al in onze icoon bestanden welke ik het liefst wat groter uit zou laten komen (dus de tekst ruimte benutten). Is dit mogelijk?

  Ik hoor het graag.

  Met vriendelijke groet,

  Roy Haak

  #2941

  Beste Roy,

  Hartelijk dank voor de vragen. Hierbij onze antwoorden:

  – Dit lay-out hebben wij helaas niet in de appmaker staan.
  – Het Facebook icoontje is helaas niet te wijzigen. Wellicht dat dit in de toekomst wel mogelijk is.
  – Welke tekst bedoel je precies? Je kan in het beginscherm ook alleen een menu laten tonen i.p.v. tekst.

  Veel succes en ik hoor graag van je.

  #2947

  rh-felix
  Bijdrager

  Beste Shirley,

  Bedankt voor je reactie. De Layout laat ik maar even voor wat het is, ik vind het andere persoonlijk net iets mooier maar zo ziet het er ook al strak uit.

  Het Facebook icoontje heb ik via een kleine omweg gewijzigd: in plaats van een “contactpersoon” heb ik een maatwerkpagina gemaakt voor een persoon en hier de benodigde tekstvakken, cover afbeelding en knoppen toegevoegd. De mail gaat nu wel via de “mail app” op de telefoon maar dit vindt ik niet erg, het bellen werkt nog steeds en de laatste knop voor LinkedIn heb ik zelf een aangepast logo ge-upload. Iets meer werk, maar nog steeds simpel in elkaar te draaien (jullie tool is echt heel simpel, compliment!)

  De tekst die ik bedoel is de tekst onder een menu icoon. Ik heb deze tekst nu onzichtbaar gemaakt zodat hij niet weergegeven wordt in de app.

  #2948

  rh-felix
  Bijdrager

  Had ik nog een aanvullende korte vraag: kan je een maatwerkpagina ook kopiëren? Dat maakt mijn “omweggetje” een stukje makkelijker!

  Ik hoor graag, en alvast bedankt.

  #2952

  Beste,

  Hartelijk dank voor het compliment! Altijd leuk om te lezen! Vind je het menu nu goed op deze manier? Verder is het helaas niet mogelijk om pagina’s te kopiëren. Je dient steeds een nieuwe pagina aan te maken.

  Veel succes!

  #2956

  eva
  Bijdrager

  1)Graag wil ik mijn betalende klanten via mijn site met een code laten inloggen op de app zodat zij hun evenementen kunnen plaatsen in agenda. Kan dit?
  2) Ook wil ik graag verschillende agendas. Voor lessen/voor workshops/yogaretreats… Hoe doe ik dit terwijl het gebruiksvriendelijk blijftvoor zowel de invoegers van evenemeneten als de zoekers van een evenement.
  3) een evenemenet wil ik graag ook koppelen aan locatie. BV. Ik ben in Leiden en ik wil daar zien welke yogascholen er zijn…maar ook wat de lessen , workshops zijn in de dagen dat ik daar ben… Hoe koppel ik datum met locatie?

  Kan ik dit zelf of moet ik dit uitbesteden?
  groet Eva

  #2957

  eva
  Bijdrager

  Nog 2 vraagjes…
  -docenten met een inlogcode moeten natuurlijk niet de evenemeneten van anderen kunnen veranderen. Ik wil alleen datt ze hun eigene evenemeneten kunnen toevoegen of verwijderen en dat die in de totale agenda worden opgenomen… Heel graag met de mogelijkheid om pushberichten van die docente naar zijn volgers te laten sturen bij aanpassingen nieuwe evenementen.
  -Likes/sterren/reviews over yogascholen…op een plattegrond waar alle yogascholen te vinden zijn…

  Het koppelen van alles…en ook nog eens aan mn website http://www.yogihotspots.com
  is het mogelijk wat ik wil bouwen in jullie appmaker? mn site maak ik op dit moment met webnode

  #2958

  Daniel Leushuis
  Moderator

  Beste eva,

  1) Je kunt de “Slot” functie gebruiken om bepaalde accounts toegang te geven tot bepaalde pagina’s. Hierdoor kunnen alleen de accounts die jij toegang geeft bij de desbetreffende pagina’s.

  2) Hiervoor kun je het beste meerdere kalenders toevoegen. Mocht je dit willen splitsen per account betreft het maatwerk en kun je dit zelf bouwen in de “Source Code” functie.

  3) Bij het toevoegen van een evenement aan de kalender kun je een locatie naam en URL doorgeven. Geef hierbij bijvoorbeeld de plaatsnaam op en een Google Maps URL linkje naar de plaats of een link naar het evenement op jouw website.

  4) Dit betreft maatwerk en kun je bouwen in de “Source Code” functie.

  5) Voor het toevoegen van locaties kun je de functie “Plaatsen” gebruiken. Hiermee kun je de verschillende locaties van de scholen toevoegen. Voor de reviews, likes & sterren betreft het wederom maatwerk wat met de “Source Code” functie gebouwd kan worden.

  Succes en als je vragen hebt hoor ik het graag!

  #2959

  eva
  Bijdrager

  Als ik mijn app klaar heb. Kan ik m dan, voor publicatie in stores, nog aan iemand van jullie voorleggen? Even een pro die me wat tips geeft omdat ie ziet wat handiger of mooier kan…

  #2960

  eva
  Bijdrager

  De kalender icoon met groot 22 vind ik nogal verwarrend. En ik heb verschillende kalenders op 1 app nodig. Is het mogelijk iconen te kiezen?

  #2962

  Daniel Leushuis
  Moderator

  Beste Eva,

  Voor elke functie kun je kiezen uit veel template icoontjes en je kunt jouw eigen icoon uploaden om deze te gebruiken voor de functie.

  Hiervoor ga je naar jouw functie in de Appmakenonline App Builder, vervolgens klik je op jouw functie waarvan je het icoon wilt wijzigen om vervolgens op het icoon dat links in het venster verschijnt te klikken (vlak links van ‘Pagina naam’).

  Succes en als je vragen hebt hoor ik het graag.

  • Deze reactie is gewijzigd 1 jaar, 8 maanden geleden door  Daniel Leushuis.
  #2964

  eva
  Bijdrager

  Waar kan ik uitleg krijgen over de Source code functie?

  #2965

  eva
  Bijdrager

  Ik wil graag een deel button plaatsen bij elk evenement. ( zon 4 kantje met pijltje omhoog)
  Zodat men m’n app event kan delen op Facebook/ whats app/ mail…
  Hoe doe ik dat?

  Ik wil m’n app plaatsen in de store mag ik jullie tips voor m’n app en hoe dan verder?

  #2966

  eva
  Bijdrager

  Wat raden jullie aan om te gebruiken voor het plaatsen van advertenties ? ( afbeeldingen) de adverteerders willen die graag tussen de evenementen….

  #2968

  Daniel Leushuis
  Moderator

  Beste Eva,

  1) Met de Source Code functie kun je in principe zelf een functie schrijven. Dit gaat in HTML, Javascript en CSS. Op deze manier kun je zelf een functie maken naar wens.

  2) Het delen van een event op Facebook, Whatsapp en mail is een stuk maatwerk wat je kunt maken met de Source Code functie. Bij een publicatie verzoek checken wij altijd jouw app en geven zonodig tips zodat jouw app optimaal in de app stores beschikbaar is.

  3) Voor het plaatsen van advertenties raad ik de Nieuws Paal functie aan. Hiermee kun je berichten (advertenties) plaatsen met een afbeelding en tekst.

  Succes! Als je nog vragen hebt hoor ik het graag,

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 17)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.