Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Daniel Leushuis 10 maanden, 1 week geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #3191

  rh-felix
  Bijdrager

  Aan de apps van appmaker vallen mij de laatste tijd 2 dingen op, bij mijn nieuwe telefoon is een van de vorige apps welke we gemaakt hebben “iets te kort” en ondersteund dus niet de 1080×2160 resolutie. Echter een nieuwe app welke we later met jullie platform hebben gebouwd heeft dit “euvel” niet. De aangeleverde formaten van afbeeldingen zijn volgensmij nog gewoon hetzelfde. Dus weet niet zo goed hoe ik dit op moet lossen. Het is geen ramp, app werkt er niet minder om. Maar vind het mooier als het op ieder toestel klopt.

  Daarnaast valt het me op dat er een verschil zit in de weergave van de menu iconen. Onze “oudere” app heeft een logo dat “volledige grote” in het menu wordt weergegeven. Echter de 2 nieuwe apps krijgen het logo in een “witte cirkel”. Is hierin iets veranderd? Moeten we het logo anders “uploaden”? Dan hoor ik dit graag.

  Ter volledigheid: mijn telefoon is een Moto G6 plus. De oudere app waar ik aan refereer is de “Hogestraat Druten”, onze nieuwere apps waar ik aan refereer: “HOV Leek” en “Centrum ‘s-Gravendeel”

  http://http://infra-app.inplan.nl/Uitleg-App-Vragen.png

  #3192

  Daniel Leushuis
  Moderator

  Beste rh-felix,

  Bedankt voor je vraag. Je kunt in dit geval het beste een nieuwe app aanmaken en deze nabouwen. Niet alle functionaliteiten kunnen worden overgezet bij een update waaronder een aantal die je opnoemt.

  Mocht je meer vragen hebben hoor ik het graag,

  Hartelijke groet,

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.