Dit onderwerp bevat 5 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Shirley van Appmakenonline 2 jaren geleden.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #2166

  Review en bevindingen over AppmakenOnline software

  Goedendag allemaal..
  Even mijn bevindingen over de software van AppMakenOnline
  Ten eerste wil ik de complimenten maken over de service en feedback. Het was wel even wennen om een app te maken en gaande weg en na reacties van mijn klanten schrijf ik nu in het kort mijn bevindingen op.

  Actieve koppeling naar een navigatie App
  Een app wordt hoofdzakelijk door zakelijke bronnen gebruikt en voor een groot deel om daar publiek naar de onderneming te trekken.
  Bij vrijwel alle apps is het mogelijk via de software te navigeren. Normaal maakt de dan de keus naar de app software die op dat ogenblik geïnstalleerd staat op de smartphone
  Dit is meestal Google Maps maar dit is in veel gevallen ook TomTom. Na het laden van Maps is het helaas met de blauwe navigatieknop van Google niet mogelijk om verder te komen.
  Ook is er geen mogelijkheid om eerst te kiezen.
  Dit is zeer essentieel voor veel ondernemers. ! Wat er nu gebeurd is dat de app een browser aanroept die vervolgens een error genereert.
  Aangezien dat dit bij andere app wel werkt zou ik de softwaremaker aanraden hier prioriteit aan te stellen omdat veel ondernemers afhaken als ze zien dat dit niet werkt.

  Facebook mogelijkheid en probleem
  Dit werkt tot aan de meldingen in de zogeheten feeds,,, Alles goed leesbaar maar als men het verslag van een feed verder wil lezen kom je in eens in een kale browser terecht waar men weer opnieuw in Facebook moet inloggen terwijl Facebook als een App op de smartphone staat. Dit is ongebruikelijk en normaal moet de app software direct zich linken met de aanwezige Facebook App.

  Twitter.
  Voor het Feed verhaal van Facebook geldt het zelfde voor Twitter. Jammer want dit is de toekomst en men wil niet nog eens inloggen in een browser.

  Feed probleem uit een andere website.
  Uiteraard heb ik deze module direct actief gemaakt. Zeer interessant omdat je bezoekers direct jou nieuws kan laten zien.
  Ook hier gaat het jammer genoeg mis. De app laad 1x de Feed maar ververst dit niet meer !

  Share knop
  Werk goed maar voor bedrijven is het niet wenselijk dat er in de hoofdzaak een grote reclame boodschap van Appmakenonline wordt meegezonden.

  De kwaliteit / Prijs verhouding
  Deze is zeer goed te noemen maar leg duidelijk uit dat er her en der wat commercie van de maker aanwezig is. Niet onterecht maar laat het duidelijk weten.
  Uiteraard zijn er bedrijven die daar geen bezwaar tegen hebben.
  Zo is daar de url van appmakenonline te zien in Google Play, ook als men zelf de app ge-upload heeft. Omdat je dit achteraf pas te weten komt kan dit een belemmering zijn voor bedrijven om nog verder te gaan met de app. Ook in de gemelde share knop gaat reclame mee waar ik pas achter kwam na uitproberen. Ondernemers die niks testen weten niet wat men verstuurd op de achtergrond.
  Hier over mijn mening,, Het kan in de prijs kwaliteit van de app aannemelijk zijn maar vermeld dit duidelijk in beschrijving. ( niet in de kleine letters )
  Overigens is de shareknop per pagina uit te schakelen maar dan is het effect van delen weg.

  Nou,, tot zo ver..
  Gaande weg zal ik wat verder ingaan op de modules.

  Zelf ben ik erg te spreken over alle templates en mogelijkheden. De ene layout en template werkt beter dan de ander maar voor iedereen is er wel wat wils om er een leuke App van te maken.

  Met vriendelijke groet, Jaap
  Domein appmaker.appmakenonline.nl/590c23f6490c9/

  #2167

  Beste Jaap,

  Bedankt voor het verslag en de leuke complimenten! Per onderdeel hebben wij een antwoord geplaatst:

  Actieve koppeling naar een navigatie App
  Op dit moment zijn wij aan het onderzoeken hoe de koppeling met de app Google Maps wel gaat werken.

  Facebook mogelijkheid en probleem
  Ik zag in de app maker dat je nog geen API key’s hebt ingevoerd voor Facebook. Zou je dit eens willen invoeren en daarna willen kijken of het door linken dan wel goed gaat?

  Twitter
  Hier geldt hetzelfde als hierboven genoemd over Facebook.

  Feed probleem uit een andere website
  Wanneer je de app afsluit op de smartphone, zie je dan wel weer nieuwe feed berichten? Want de app wordt alleen ververst zodra de app opnieuw opgestart wordt.

  Share knop
  Wanneer je een eigen domeinnaam voor de app wilt gebruiken, kan je gebruik maken van onze ‘White Label editor’. Deze bevindt zich rechts boven in beeld wanneer jij jouw app aan het bewerken bent.

  De kwaliteit / Prijs verhouding
  Het klopt dat de naam ‘appmakenonline’ in de URL verschijnt. De meeste gebruikers zullen de app installeren via de Google Play Store / Apple Store op een smartphone en dan is deze URL niet zichtbaar.

  #2168

  Hoi.. Even een antwoordt:-)

  De Feed blijft oud, ook na afsluiten.

  De API en sleutel van Facebook zijn ingevuld . Bij Twitter heb ik dit weer verwijderd omdat er geen verschil was.

  De routes en actieve werking naar Maps is een HOT item waar veel ondernemers erg veel waarde aan hechten. Wij wachten dit vol verwachting af.

  Met vriendelijke groet Jaap

  #2195

  Nieuws-Feed probleem Update en verversen

  Ik heb dit over een paar dagen even getest.. De FEED verversing staat bij jullie wel erg lang..
  Nieuws moet je na een paar uur kunnen updaten 🙂

  Bij jullie staat de verversingstijd op een paar dagen !!

  Dit ondervinden all App bezitters die elke dag kijken.

  Kan de Feed verversing terug gezet worden op een uurtje.

  #2202

  Beste Jaap,

  Bedankt voor het doorgeven dat het wel werkt, maar dat er een lange tijd tussenzit. Wij gaan dit zeker meenemen in de komende updates of dit gewijzigd kan worden.

  #2203

  Bedankt..
  Mijn tip is toch eerst een module goed uit te testen voor dat het online komt. Zo werkt men niet achter de feiten aan. We gaan het meemaken 🙂

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.