Dit onderwerp bevat 10 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Shirley van Appmakenonline 2 jaren, 2 maanden geleden.

11 berichten aan het bekijken - 1 tot 11 (van in totaal 11)
 • Auteur
  Berichten
 • #2147

  Als ik ervoor kies om mijn applicatie door jullie te laten publiceren, in welke mate beschikken jullie dan over de rechten van de applicatie?

  #2149

  Beste Pepijn,

  Wij hebben pas echt eigen rechten wanneer je een heel document op stelt waarin de rechten worden benoemd. Voor het logo hebben wij daarom een document nodig om deze te mogen publiceren naar de Apple Store en Google Play Store toe. Dit kun je in het Engels verwoorden in het document, zodat wij hier alleen rechten voor hebben. Let er wel op dat je ook ruimte voor onze handtekening erin hebt staan.

  Het document kan gestuurd worden naar vragen@appmakenonline.nl.

  Alvast bedankt.

  #2153

  Frank Oonk
  Sleutelbeheerder

  Beste Pepijn,

  Aanvullend aan het verhaal van Shirley mbt het merkrecht t.o.v. van Apple.

  Het intellectueel eigendom, eigendom van de content, eigendom van de code is van onze klant, jou dus. Dat betekent aan de ene kant dat je ermee mag doen wat je wilt (dupliceren, wijzigen etc.), maar aan de andere kant ook de verantwoordelijkheid ervoor draagt.

  Het is echter wel zo, dat als de app gepubliceerd wordt onder het account van “Appmakenonline”, strict juridisch genomen Apple ons verantwoordelijk houd voor de content. Mocht er dus content verschijnen wat tegen de richtlijnen van Apple/Google Play of in basis on-wettelijk of on-etisch is, wij hier passende maatregelen op zullen nemen.

  Met vriendelijke groet,
  Frank Oonk

  #2207

  Beste,

  Ik zie op het dashboard van de app dat er 2 installaties zijn op IOS, kan dit? Is de app trouwens beschikbaar op de Belgische Store?

  Met vriendelijke groeten,

  Pepijn Vandebotermet

  #2210

  Beste Pepijn,

  De 2 installaties betekenen dat jouw app 2 keer los geïnstalleerd is op een smartphone. Dit zijn wij geweest, omdat er print screens gemaakt moesten worden van de app. Op dit moment is de app nog niet gepubliceerd in de Apple Store en de Google Play Store. De app zal ook beschikbaar zijn in België. Zodra de app gepubliceerd is ontvang je een mail van ons.

  #2278

  Beste,

  Bedankt voor het delen van de app. Is het voor mij nu mogelijk om de app te deactiveren en te activeren wanneer ik wil?

  Met vriendelijke groeten,

  Pepijn Vandebotermet

  #2280

  Beste Pepijn,

  Mag ik vragen waarom de app gedeactiveerd moet worden? Wanneer dit moet gebeuren, kan je ons eventueel een seintje geven zodat wij jouw app uit de stores halen.

  #2451

  Beste,

  De app die ik gemaakt heb is als concept bedoeld en niet als officiële app. De groep vraagt om dit nog even zo te houden tot de officiële app klaar is. Zou het bijvoorbeeld mogelijk zijn om een negatieve key word voor’ Thon Hotels’ in te stellen op beide stores?

  Met vriendelijke groeten,

  Pepijn Vandebotermet

  #2452

  Beste Pepijn,

  Wat bedoel je precies met ‘negatieve key’? Wanneer jij jouw app voor de tijd wil testen op een smartphone, kan je onze app ‘Appmakenonline preview app’ gebruiken. Deze is beschikbaar in de Google Play Store en de Apple Store.

  Ik hoor graag van je.

  #2454

  Deze negatieve key words werken als volgt: indien gezocht wordt naar ‘thon hotels’ zou mijn app thonwheels niet mogen verschijnen. Enkem als er specifiek naar thonwheels gezocht wordt.

  Vriendelijke groeten,

  Pepijn Vandebotermet

  #2455

  Beste Pepijn,

  Wij kunnen de app stores helaas niet beïnvloeden in hoe de app gezocht wordt, dit bepalen de stores zelf.

  Wanneer je nog meer vragen hebt, horen wij dat uiteraard graag.

11 berichten aan het bekijken - 1 tot 11 (van in totaal 11)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.