Met deze functie is het mogelijk om een lijst van verschillende plaatsen te maken.

Het laat alle plaatsen op een map tonen wanneer de gebruiker de straat van een bepaalde locatie opent. Hij krijgt de mogelijkheid om een routebeschrijving te laten tonen naar deze locatie toe, zowel lopend als rijdend. De lijst van de locaties is gesorteerd op de afstand van de gebruiker van een korte afstand naar een lange afstand.

Nadat je de functie hebt toegevoegd aan jouw app, klik je op ‘+’ om een plaats toe te voegen aan de lijst.

Je kan een afbeelding toevoegen dat bij de locatie getoond wordt, maar ook een titel en een subtitel:

Vervolgens dien je het adres van de locatie in te voeren of de coördinaten. Je kan een label toevoegen aan het adres, maar dit is niet verplicht.

Wanneer je het veld ‘Toon adres’ aanvinkt, zal het adres getoond worden bij de locatie.

Wanneer je het veld ‘Toon locatie knop’ aanvinkt, zal er een knop verschijnen waarmee gebruikers de routebeschrijving kunnen zien.

Hierna kan je nog andere secties toevoegen, zoals tekst + afbeelding, fotogalerij, video’s, hoofdafbeelding. Deze secties zijn hetzelfde als die van de Maatwerk pagina functie. Je kan een kijkje nemen in ons artikel over de Maatwerk pagina functie en kom erachter hoe dit werkt. Je kan ook een knop aanmaken zodat de gebruiker gelijk een telefoonnummer belt of een link naar een website maken.

Zodra je een lijst van plaatsen hebt aangemaakt, zal het er ongeveer zo uitzien:

De lijst:

De locatie weergave:

Je kan ook een zoektab plaatsen. Zo is het mogelijk om tussen verschillende locaties te zoeken:

Check de zoek filters welke weergegeven worden in jouw app.

Voor de zoekopdracht “Type” moet je labels toevoegen aan de bezienswaardigheden die worden weergegeven wanneer je op “Type” zoekt:

Eindelijk, hier is het resultaat in de app: