Steeds meer mensen willen een app maken, maar hoe kun je nu precies een applicatie maken? Zelf een app programmeren is een optie, maar dat kan bijna niemand. Hoe kun je dan toch leren programmeren?

Veel mensen weten ook dat er online app makers bestaan. Maar hoe weet je welke app maker goed is en welke niet? En zijn er ook nog andere manieren om een app te maken?

Op Appmakenonline.nl beantwoorden we voor jou deze vragen.

Waarom zijn we Appmakenonline.nl gestart?

Apps worden alsmaar populairder en daarom willen steeds meer mensen een applicatie maken. Als je op zoek gaat naar informatie hierover, dan blijkt dat er weinig goede informatie is te vinden. Dat er bijna geen goede informatie is te vinden, heeft meerdere oorzaken.

Ten eerste weten veel mensen niet hoe het maken van een app precies werkt. Sommige van deze mensen schrijven ondanks hun gebrek aan kennis toch artikelen hierover met als gevolg dat veel informatie niet klopt of niet erg behulpzaam is.

De andere reden dat er vrij weinig goede informatie is te vinden, komt doordat applicaties vrij nieuw zijn. Het is nog niet zo heel lang geleden dat apps voor het eerst werden geïntroduceerd. Hierdoor is er nog maar weinig goede informatie te vinden.

Met Appmakenonline.nl willen wij hier verandering in brengen. Daarom geven wij op onze website duidelijke en waardevolle informatie. Met behulp van Appmakenonline.nl kun jij nu zelf ook een applicatie leren maken! Met de app builder kun je zelfs gratis een eigen app bouwen.

Onze missie

Onze missie is om het maken van apps voor iedereen toegankelijk te maken. Op dit moment is dat nog niet het geval, al wordt het steeds makkelijker om goede informatie te vinden.

Wij willen dat het voor iedereen mogelijk is om een app te maken. Dit doen we door duidelijke informatie te geven die makkelijk is toe te passen.

Op onze website leggen we jou daarom de verschillende manieren uit waarop je een applicatie kunt maken. Met Appmakenonline.nl wordt het maken van apps weer leuk.

13 reacties

 1. Beste Lidia,

  Het laten publiceren van de app in de Google Play Store en de Apple Store kost eenmalig € 249,- excl. btw en € 5,- excl. btw per maand. Na publicatie kan jij jouw app blijven aanpassen met uitzondering van de app naam, app logo, opstartafbeelding en de omschrijving van jouw app.

  Met vriendelijke groet,

  Shirley Manig
  Appmakenonline.nl

 2. Beste Lidia,

  Het laten publiceren van de app in de Google Play Store en de Apple Store kost eenmalig € 249,- excl. btw en € 5,- excl. btw per maand. Na publicatie kan jij jouw app blijven aanpassen met uitzondering van de app naam, app logo, opstartafbeelding en de omschrijving van jouw app.

  Met vriendelijke groet,

  Shirley Manig
  Appmakenonline.nl

 3. Beste team van appmakenonline.nl,

  Ik heb twee vragen;
  -kun je je eigen app wel werkend testen (bijv in TestFlight) op je eigen telefoon? Bijv zodat je hem zelf een week kunt gebruiken om te kijken of het idee goed werkt?
  -tof dat jullie zo’n goedkope manier aanbieden voor klanten om een app te maken, maar ik maak me dan toch een beetje zorgen over de rechten van het idee. Als ik een app maak via jullie, van wie zijn dan de rechten? En waar zijn jullie voorwaarden met betrekking hierop te vinden?
  Bedankt!

 4. Hallo heer/mevrouw

  ik krijg telkens een melding van

  en dat is best wel irritant weet u waar het
  Het aan light. Bij het BTW toevoegen worden er meer cijvers bij gezet dat vind ik ook wel irritant

  Met vrienlijke groet Luc Rouwenhorst

 5. Hoi, voordat ik ga bouwen wil ik eerst graag weten of mogelijk is wat ik wil bouwen… ik wil graag een agenda maken en ik wil dat de agenda in te vullen is door betalende gasten die hun evenementen zelf plaatsen.
  Ook wil ik advertenties kunnen plaatsen.
  Gebruikers van de app moeten per plaats en omgeving kunnen zoeken dus niet scrollen.
  Kan ik zoiets bij jullie bouwen?
  Ik hoor t heeeel graag
  Groetjes Eva

 6. Hallo,

  Is er een mogelijkheid dat je Appmakenonline als lesmateriaal kan gebruiken? Ik wil mijn studenten in aanraking laten komen met het ontwikkelen van een app. Het is alleen niet betaalbaar als meer dan 100 studenten hun apps in testmodus willen bekijken. Bieden jullie hier een oplossing voor?

  Groeten Marijn

 7. Hallo,

  Al een paar dagen verken ik de site, en ik ben bezig met een app ontwerp, maar ik kan niet verder, want als ik audio bestanden wil toevoegen kan ik niet inloggen op Soundcloud of ITunes. Op het forum heb ik alle vragen bekeken, maar mijn probleem zie ik er niet bij. Ik kan ook niet inloggen op het forum met de inloggegevens van Appmaken online. Ik wil toch een goed ontwerp zien, voordat ik 249 euro betaal.

  Vriendelijke groeten,
  Alex Mans.

 8. Ik vind het allemaal een beetje vreemd.
  Ik bouw een app, ik betaal er voor, maar de app verschijnt niet online.

  Vervolgens stel ik een vraag en krijg geen antwoord, want dat moet ik via het forum doen.
  Ik kan me alleen nergens registreren voor het forum en mn appmaker gegevens werken daar niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *